Wie zijn wij?

BOUWONDERNEMING KRIS VAN DE KEERE HEEFT AL MEER DAN 20 JAAR ERVARING

Zaakvoerder Kris is al sinds zijn achttiende actief in de bouwsector. De liefde voor de sector en het bouwen is zo groot dat hij de ambacht in eigen naam wou uitoefenen. En zo geschiede. In 1996 richt hij zijn eigen zaak op onder eigen naam.

Ondertussen heeft Kris Van de Keere tonnen ervaring opgedaan in een zeer snel evoluerende sector. Het bedrijf is op heden uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Wie beroep doet op onze diensten, kiest voor kwaliteit en sublieme afwerking. We hebben deze keuze gemaakt omdat we 100% gaan voor klanttevredenheid en kunnen hiervoor verschillende referenties aan u voorleggen.

Alle werken worden in eigen beheer uitgevoerd en opgevolgd. Kris is op elke werf persoonlijk aanwezig waardoor u steeds bij hetzelfde aanspreekpunt terecht kan. Wij kijken alvast uit om aan uw project te beginnen, dus geef ons snel een seintje. 

Kris schonk ons een prachtige thuis. De woning is volledig op onze behoeften afgestemd en afgewerkt volgens onze persoonlijke smaak. Gedurende de werken zorgde hij en zijn team telkens voor een goede voorbereiding waardoor we minder van die typsiche bouwproblemen hebben gehad. Bedankt Kris!

Onze kernwaarden

Sublieme
afwerking

hoogwaardige
materialen

Klantvriendelijkheid

Diensten

Ontdek naast wie we zijn, ook wat we doen

Contacteer ons