Nieuwbouw

Of u nu op zoek bent naar een moderne, landelijke of tijdloze woning. Kris Van de Keere bouwt uw droomwoning in eender welke stijl. Onze specialisatie bevindt zich in metsel en betonwerken. We verzorgen uw klassiek metselwerk en ook de dunbedmortel en verlijmen van de gevelstenen.

Indien gewenst, kunt u bij ons ook terecht voor de volledige afwerking van uw woning. We werken hiervoor samen met een gans team van kwaliteitsbewuste aannemers en volgen gedurende de werken uw volledige project op. Ieder project wordt opgebouwd volgens de regels van de kunst en met kwalitatieve producten.

offerte

Verbouwingen

Heeft u een bestaande woning en wilt u deze graag gaan verbouwen? Dan bent u bij Kris Van de Keere aan het juiste adres. Kris komt persoonlijk bij u langs op uw plannen of intenties te bespreken en geeft meteen de verschillende mogelijkheden of oplossingen aan u mee.

Bij de uitvoering van de werken is hij steeds zelf op de werf aanwezig en zorgt hij voor een perfecte afwerking met een team van kwaliteitsbewuste medewerkers.

Bovendien voldoet uw woning na de verbouwingswerken terug aan alle recente milieu- en veiligheidsnormen. 

offerte

Diensten

ontdek naast wie we zijn, ook wat we doen

Naar diensten